STAK.bg

“СТАК” ООД е основана през 1991г. като семейна фирма, постепенно разрастваща се и в момента разполагаща се на площ от 5400 кв.м в с.Дрангово, община Петрич. Основната дейност на фирмата след основаването и е леенето и металообработката на черни и цветни метали.

Леене и металообработка

Разгледай

radomira-art.com

Живота на Мира е една изложба. Творбите и са изпълнени с ярък живописен маниер, експресивно въздействие и впечатляващ колорит.

Тя твори не са само върху платна, а и върху хиляди човешки тела, защото Мира е и татуист.

РАДОМИРА ВЪЛКОВА
ХУДОЖНИК

Разгледай

mskosmetik.com

Професионално моделиране на нокти, педикюр, грижа за лице, топла кола маска. От дългогодишния си опит знаем точно колко е важно - да избягаме за кратко от напрегнатото ежедневие. Подарете си нещо хубаво и заповядайте при нас!

Приятелска и позитивна атмосфера

Разгледай

cozyhome.bg

Дългогодишен опит в интериорния дизайн и луксозното обзавеждане. Запознаваме с предпочитанията на клиента, след което пречупваме интериорния дизайн през неговите представи за красота и комфорт.

Интериорни решения по индивидуален проект

Разгледай

kapanzasanishta.com

Сертифициран консултант по съня, посветена на това да помагам на уморените родители и техните малки деца да постигнат спокойните нощи, които заслужават!

Консултации по детски сън

Разгледай

Burdenis.net

Открийте света с бързия и надежден домашен интернет от Бурденис! С нас, онлайн изживяването става по-вълнуващо - бързо сваляне и качване на данни, плавно стриймване на видео, безпроблемна онлайн игра и неограничен достъп до вашия виртуален свят.

Доставчик на интернет и телевизия

Разгледай

goldlinebest.com

Стани наш абонат и отключи премиум съдържание, включващо - спортни прогнози, тренировъчни програми, диети и много други. Възползвай се сега!

Сайт за спортни прогрнози

Разгледай

bmwparts-bg.com

Продажба на нови и втора ръка части за леки автомобили.САЙТЪТ Е ВРЕМЕННО СПРЯН!

Дългогодишен опит в бранша

Разгледай
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper