Ако се нуждаете от повече информация или имате въпроси относно отказа от отговорност на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас по имейл на [email protected].

Опровержения за ПЮР ПЕЙДЖЕС ООД

Цялата информация на този уебсайт – https://purewebpages.com – се публикува добросъвестно и само за обща информация. Pure Web Pages не дава никакви гаранции относно пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемате върху информацията, която намирате на този уебсайт (чисти уеб страници), е строго на ваш собствен риск. Pure Web Pages няма да носи отговорност за никакви загуби и/или щети във връзка с използването на нашия уебсайт.

От нашия уебсайт можете да посещавате други уебсайтове, като следвате хипервръзки към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уебсайтове, ние нямаме контрол върху съдържанието и характера на тези сайтове. Тези връзки към други уебсайтове не предполагат препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците и съдържанието на сайта могат да се променят без предизвестие и може да се случи, преди да имаме възможност да премахнем връзка, която може да е станала „лоша“.

Моля, имайте предвид също, че когато напуснете нашия уебсайт, други сайтове може да имат различни политики и условия за поверителност, които са извън нашия контрол. Моля, не забравяйте да проверите Политиката за поверителност на тези сайтове, както и техните „Условия за ползване“, преди да се включите в какъвто и да е бизнес или да качите информация.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашия отказ от отговорност и се съгласявате с неговите условия.

Актуализация

Ако актуализираме, изменим или направим промени в този документ, тези промени ще бъдат публикувани на видно място тук.